About Us

Cidev Concept S.R.L.

Servicii de creare site prezentare, redesign, web development, optimizare SEO, identitate vizuala, link building, marketing online.

Suntem o agentie de marketing cu o experienta de peste 10 ani in domeniile de web design, branding, grafica si vanzare online. Activitatea noastra a inceput din entuziasmul nostru pentru lumea online, dar si pentru a raspunde cererii pentru solutii si tehnologii necesare pentru markeing online.

Misiunea noastra

Misiunea noastra reprezinta oferirea de solutii inteligente si eficiente de publicitate online, pentru fiecare afacere.

Viziunea noastra

Dorim sa implementam tehnologiile si platforme noi ce au aparut pe mediul online pentru strategii eficiente de marketing.

Valorile noastre

Identitatea noastra este reprezentata de pasiunea de web design, SEO, branding, rebranding si publicitate online.

De ce ai alege Cidev Concept?

 

Suntem mai mult decat o agentie de publicitate. Echipa Cidev Concept este formata din experti in marketing online care doresc sa ajute companiile sa atinga succesul mult dorit in timp. Pentru echipa, orice client multumit reprezinta o colaborare de succes. Cidev Concept ofera solutii de publicitate in mediul online si offline ce pot ajuta clientii la castigarea mai multor clienti si la cresterea vanzarilor.

 

Firma Web Design Brasov – Am creat pachete variate pentru orice tip de afacere, fie de inceput sau de mai mult timp pe piata. Serviciile de web design reprezinta crearea unui website modern cu design atragator si cu design responsive. Iar strategiile de SEO vor ajuta website-ul sa se ridice pe primele pozitii pe motoarele de cautare. Serviciile de identitate vizuala consta in crearea unei noi imagini pentru afacere. Alaturi de echipa Cidev Concept, succesul tau este mai aproape!

10

Ani de experienta

547

Website-uri realizate

721

Website-uri optimizate

1312

Branding si rebranding

Fa cunostinta cu echipa Cidev Concept!

Va stam la dispozitie pentru orice intrebare legata de web design, SEO, identitate vizuala si altele.

Radu Aurel Marius

Co-Founder / CEO

Radu Timea

Co-Founder / Expert SEO

arthur

Arthur

Responsabil Anti-Stress

Solutii inteligente de marketing online!

Call Now Button